Társadalmi szerepvállalás

Frissek, lendületesek és egyediek vagyunk. Kiválóan működő webáruházakat készítünk és üzemeltetünk. Használható tudással és ötletekkel rendelkezünk. Nem vagyunk elkényelmesedve és eltelve magunkkal. Arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk. Hiszünk az e-kereskedelem erejében.
Nap mint nap tanítjuk, oktatjuk a partnereinket, a vásárlóinkat az elektronikus kereskedelem használatára, legyen az eladó vagy vásárló.

Hűek vagyunk a szlogenünkhöz:  -Időt adunk ajándékba!

1. Szeretnénk a társadalom hasznára lenni azzal, hogy olyan webáruházakat készítünk, melyek elégedettséggel töltik el a megbízóinkat, hasznos tapasztalatokkal látják el a versenytársainkat. Szerethető webáruházakat készítünk a vásárlóknak, a felhasználóknak, akik könnyedén használják a bankkártyájukat ugyanúgy, mint ahogy szívesen veszik, ha elektronikus számlát küldünk nekik. Ha ez még nehézséget jelent számukra, akkor szívesen segítünk nekik eligazodni az e-kereskedelem egyáltalán nem bonyolult világában.

Webáruházainkkal kedvezmények sokaságát tudják igénybe venni, így növelhetik a megtakarításaikat, ezáltal egy kicsi segítjük őket, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek e cudar világban.

 

2. Keresünk olyan általános iskolákat, ahol egy osztályfőnöki órán elmondhatjuk, bemutathatjuk az internet előnyeit és a veszélyeit. Hiszünk a prevenció erejében.

Várjuk iskolák jelentkezését a  +36-30-735-69-96-os telefonszámon.

Írhatnak e-mailt is az info@webaruhazgyar.hu címre.

Köszönjük a levelet!
Gyöngyössolymoson tartottunk bemutató előadást az Internet veszélyeiről általános iskolások számára.

Kattintson a képre, ha szeretné azt elolvasni!

Az Internet veszélyei általános iskolások számára