Webáruház készítés

Kérjen tőlünk árajánlatot, az alábbi űrlap kitöltésével és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Egyszerre többet is bejelölhet.

E-mail::*
Árajánlatkérő személy neve::*
Árajánlatkérő cég neve::*
Telefonszám::*
Új webáruház készítés, meglévő és leendő vásárlóim részére (B2C): Erre van szükségem!
Új webáruház készítés, meglévő és leendő viszonteladóim részére (B2B): Erre van szükségem!
Meglévő webáruház átalakítása: Erre van szükségem!
Facebook webáruház: Erre van szükségem!
Webáruház üzemeltetés: Erre van szükségem!
Webáruház keresőmarketing: Erre van szükségem!
3D 360 fokban forgatható termékfotó készítése: Erre van szükségem!
Új weboldal készítése: Erre van szükségem!
Meglévő weboldal átalakítása: Erre van szükségem!
Egyedi szoftver készíttetése: Erre van szükségem!
Cégem online stratégiájának az elkészítése: Erre van szükségem!
A fejlesztés rövid leírása:
Egyéb információ, kérés:


A Webáruházgyár munkatársai felkészültek azokra a kihívásokra, melyeket folyamatosan le kell győzniük annak érdekében, hogy az Önnek készült és működtetett webáruház elérje a célját és profitot termeljen vállalkozásának.

Együttműködésünk során az alábbi lépések mentén készítjük el és segítjük működtetni a webáruházát.

Az Ön webáruházának elkészítésének a lépései:

 1. Igényfelmérés: Jó működő elektronikus űrlapunk segítségével (online brief) felmérjük az Ön elvárásait a készítendő webáruházzal kapcsolatban.
 2. Szerződéskötés: Szerződést általában 12-24-36 hónapra kötünk. A szerződésben kötbérezhetőek vagyunk, ha a saját hibánkból nem tudunk időben teljesíteni.
 3. Garanciák: A szerződés időtartama alatt garanciát vállalunk a munkánkért.
 4. Felelősség vállalás: Felkészülten, felelősséggel végezzük az Ön webáruházának programozását, működtetését, online marketing kommunikációját.
 5. Webáruház stratégiai tervezés: Mindig stratégiában gondolkodunk, így eredményesen tudjuk elvégezni a vállalt feladatokat.
 6. Grafikai tervezés: Egyedi igényeknek is megfelelő grafikai, a tömegből gyorsan kiemelkedő arculatú webáruházakat készítünk.
 7. Programozás: Felkészült, tapasztalt, nagy tudással rendelkező programozók végzik az Ön webáruházának a programozását. Kiemelkedően gyors a hibajavítási képességünk.
 8. Tesztelés: Folyamatos tesztelési lehetőséget biztosítunk Önnek, a már átadott és működő webáruház kivitelezés után is.
 9. Vevőszolgálat betanítása: Tapasztalatból tudjuk, hogy a jól képzett vevőszolgálat aranyat ér. Ez a tevékenységünk ugródeszka az Ön cége számára a konkurenciájával szemben.
 10. Értékesítő kollégák képzése: Hogyan adjak el a webáruház segítségével? Mi megtanítjuk Önöknek!
 11. Marketing feladatok ellátása: Nem csak az online marketing eszközeit használjuk, hanem a hagyományos marketing csatornákat is. Az alkalmazott marketing feladatokat, az Ön cégére szabjuk és beépítjük a vállalat mindennapos működésébe.
 12. Keresőmarketing feladatok ellátása: A általunk készített webáruházak, weboldalak a Google organikus első oldalán találhatók a kiválasztott kulcsszavakra. Ezt Önnek is garantálni tudjuk.
 13. Szerződési időn belüli támogatás: Minden projekthez egy projekt vezetőt adunk, aki napi kapcsolatban áll Önökkel és segít megoldani a felmerülő problémákat
 14. Szerződési időn belüli oktatás: Tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelő szakmai továbbképzés, ebben is segít Önnek a Webáruházgyár Kft.

+1. A meglepetés. Csak szerződést kötött cégek számára, 1 éven át!