Bevételnövelő, profi webáruház, csak a te cégednek!

A webáruházgyár munkatársai úgy döntöttek, hogy egy kedvező ajánlattal kényeztetjük, leendő partnereinket. A személyes segítségemet szeretném neked felajánlani céged sikeres online (webes) kommunikációjához.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy kapsz a Webáruházgyártól, egy:

  • Profi webáruház rendszert, ami működik, tableten és mobilon is: Megtanítalak, hogy programozói tudás nélkül is szabadon tudod szerkeszteni a weboldalad és azonnal látod az eredményét. Soha többet nem kell vitáznod a programozókkal, nem kell rájuk várnod, működő weboldalt kapsz tőlünk. Ezzel a megoldással végre úgy nézhet ki az oldalad, ahogy annak ki kell néznie, illetve amire te is büszke lehetsz.
  • Social Média támogatást. (Facebook, Twitter, Google+, Youtube): Neked is meg kell itt jelenned és mi ebben segítünk neked! Konvertálj te is vásárlókat, érdeklődőket a Facebook oldalad segítségével. Elkészítjük neked, segítünk a működtetésében.
  • Google Analitycs elemzést: Adatok elemzése, kampányok elemzése, célok beállítása, visszacsatolás, stb.
  • Google keresőoptimalizálást: Már maga a rendszer is nagyon keresőbarát, de kapsz hozzá egy komoly keresőoptimalizálást, aminek eredményeképpen a legfontosabb kulcsszavaidra előkelő helyen jelenhetsz meg a keresők organikus találati oldalain.
  • Google Adwords szolgáltatást és elemzést: Fiókszintű elemzés, fiók minőségi mutató emelése, kulcsszavak kattintási költségének a csökkentése, konverzió optimalizálás, stb.
  • Profi tanácsadást 4 órában: Segítek neked a rendszered beindításában, válaszolok a kérdéseidre, legyen az keresőoptimalizálással, megjelenéssel, a működéssel kapcsolatos.
  • 500 Mb tárhelyet, a hozzá való e-mail címekkel.
  • Mindezt egy teljes évre

Mennyibe kerül ez most neked?

Ha részletesen elolvastad az ajánlatom, akkor láthatod, hogy ez egy neked és cégednek szóló profi csomag (profi weboldal, Google keresőoptimalizálás, tanácsadás, Facebook oldal, mobilra optimalizált verzió, tárhely, stb.)

  • Az ára, most egy összegben 490.000 Ft+áfa
  • De, lehetőséget adunk neked, ha jobban szereted a részletfizetést. Ebben az esetben havi 42.500 Ft+Áfa költséggel kel számolnod.

Melyiket választod? Sietned kell, ha te is szeretnél egy profi webáruház rendszert a hozzá tartozó online kommunikációs szolgáltatásokkal együtt.

Töltsd ki az alábbi megrendelő lapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

M E G R E N D E L É S

112

Cégnév:*
E-mail cím:*
Kapcsolattartó:*
Telefonszám:*
Megrendelem, webáruházam elkészítését:* Megrendelem a webáruházam elkészítését
Az alábbi fizetést választom:* Egy összegben. Ára: 490.000 Ft+Áfa
Havi előfizetést választom, egy évre. Ára: 42.500 Ft+Áfa/hó
Egyéb információ:

Üdvözlettel:

Arató Péter Norbert
értékesítési-és marketing vezető
Magyarország első Internet túlélő bajnoka
Webáruházgyár Kft.